Superinteligentni Rus tvrdi da je stigao s Marsa: "Znam za tajnu koja će promijeniti život na Zemlji"

Screeshot: YouTube

RUS Boriska Kiprijanovič iz ruskog Volgograda, koji je svojom "superinteligencijom" još kao dječak znanstvenike ostavio bez riječi, tvrdi da je na Zemlju došao s Marsa.

Tvrdi da je živio na "ratom razorenom crvenom planetu" prije no što ga je rodila ljudska majka na Zemlji. Danas 20-godišnji Boriska tijekom života se susreo s brojnim profesorima i znanstvenicima koje je zapanjio svojim poznavanjem planetarnog sustava.

Njegova mama, liječnica, kaže da je shvatila da je njezin sin drugačiji već dva tjedna nakon njegovog rođenja jer je sam podizao svoju glavu bez ičije pomoći. Dodala je da je progovorio nekoliko mjeseci nakon rođenja, a kad je imao godinu i pol znao je čitati, crtati i slikati.

Kad je krenuo u vrtić, tete su bile zapanjene njegovim jezičnim vještinama, sposobnošću pisanja i impresivnim pamćenjem. Iako ga roditelji tijekom djetinjstva nisu učili o svemiru, mali Boriska je često pričao o Marsu, svemiru i izvanzemaljskim civilizacijama. Navodno im je rekao da na Marsu postoji život, iako je u dalekoj prošlosti bio pogođen masovnom nuklearnom katastrofom.

"Sjeća" se da se nuklearna katastrofa zbila nakon rata između dvije skupine bića koja su živjela na crvenom planetu u to vrijeme. Malo njih ju je preživjelo, no Boriska tvrdi da neki ipak jesu, nakon što su naučili graditi kuće i praviti oružje. Boriska tvrdi da izvanzemaljci na Marsu dišu ugljični monoksid pa bi si, u slučaju svojeg dolaska na Zemlju, morali ponijeti zalihe.

Tvrdi da je ranije bio Marsovac koji je doputovao na Zemlju, kako bi nam prenio poruku da na našem planetu postoje tajne koje tek trebamo otkriti. Navodno, velike piramide u Gizi kriju veliku tajnu.

"Čovječanstvo će se promijeniti kad se otvori Sfinga, iza uha joj se nalazi mehanizam za otvaranje, ne sjećam se točno gdje", rekao je, prenosi Ladbible. 

Pročitajte više