S line za Audi A5

Nakon što je Audi ponudio S line na modelu TT red je došao i na A5. Sportski paket sadrži obilje detalja kojima je moguće individualizirati model i unaprijediti užitak svakodnevnog korištenja.

Osnova paketa S line sports package plus vrijednog 2.040 eura je sportsko podvozje putem kojeg je automobil 10 mm bliži podlozi, i što je važnije, bolje se prilagođava dinamičkim zadacima. Bazna obuća su 18-inčni aluminijski naplatci, dok se u ponudi još nalaze broj, odnosno dva veći. Ovdje valja napomenuti da će za najveće, a time i najekskluzivnije, 20-inčne naplatke sa sedam krakova trebati pričekati još koji mjesec.

Interijer je oplemenjen sportskim sjedalima s električnim podešavanjem i naglašenom lumbalnom potporom. Plemenite prevlake sjedala uključuju Fine Nappa kožu s neizostavnim amblemom Audijeve "modne" linije. Za osobe još osjetljivijih osjeta opipa tu su i sjedala s izraženo perforiranim središnjim dijelom u kombiniranoj izvedbi alkantare i kože. Tama interijera razbijena je detaljima u srebrnom finišu, a od ekskluziva tu su još trokrako kolo upravljača presvučeno (opet) kožom i središnjim dijelom od brušenog aluminija.

Među znakovima raspoznavanja S line paketa još su amblemi paketa na eksterijeru vozila, kao i specijalne boje karoserije, Missano crvena i Avus srebrna. Cijena nadoplate jednaka je iznosu koji je potrebno dodati za metalik boju.

S line exterior package paket, kada je u pitanju eksterijer vozila koji uključuje sportske odbojnike, bočne usisnike zraka i elemente u platinasto sivoj boji stoji 1.440 eura.

M.N.

Pročitajte više