Sado-mazo Janet Jackson kreće na veliku svjetsku turneju

JANET JACKSON je u talk showu voditeljice Ellen DeGeneres najavila skori početak svoje prve turneje u posljednjih sedam godina koja će pod radnim nazivom "Rock Witchu" započeti u rujnu ove godine. Janet će turneju započeti 7. rujna u Vancouveru u Kanadi nakon čega će pjevati po arenama diljem Sjeverne Amerike, a već su dogovoreni i nastupi u New Yorku i Washingtonu.

No, turneja ne znači samo dobar provod i druženje sa obožavateljima, već i višesatne vožnje, veliki stres i neprospavane noći, ali Janet tvrdi kako je spremna na sve. "Zbilja se radujem svojoj turneji i tom pritisku, ja to volim", rekla je 42-godišnja pjevačica koja je svoju posljednju turneju imala prije čak sedam godina. "Trebala sam ići na turneju 2006. godine prilikom izlaska mog posljednjeg albuma, ali moja izdavačka kuća htjela je da pričekam", objasnila je Janet.

Iako rijetko ide na turneje, Janet glasi za jednu od najuspješnijih "tour" pjevačica, pa je tako prodala oko dva milijuna karata za 161 nastup čime je zaradila 94 milijuna dolara, a sve to u razmaku od 1993. do 2002. godine. No, pjevačica se ne prodaje baš najbolje od neslavnog finala Super Bowl 2004. godine kada je pjevala sa Justinom Timberlakeom prilikom čega joj je on slučajno otrgnuo dio korzeta i u live prijenosu kojeg prate milijuni Amerikanaca pokazao njene grudi. Janet se nakon toga morala javo ispričati, a nada se kako će ova turneja i novi album "Discipline" poboljšati njenu karijeru i prodavanje albuma.

K.H.

Pročitajte više