"Samo bez guze, molim"

PREMIJERKA Jadranka Kosor možda je zabranila gole guze u promociji turizma, ali je zato predsjednik Ivo Josipović ovoga proljeća na Harvardu svijetu obznanio da je "naše more kristalno čisto, a imamo i prelijepe djevojke".

I zato evo jedne. Bez gole guze, kako i treba, ali s minicom, štiklom, dekolteom i silikonima. Barbara Medved uletjela je iz manekenske agencije ravno u saborski odbor, a iz saborskog odbora katapultirana ravno na javnu televiziju.

Ona i njezini silikoni

I to baš onu koja je ovih dana posebnim kodeksom svojim voditeljima zabranila sve ono što je izloženo na nakinđurenoj Barbari. Vjerojatno je pobrala svu zabranjenu robu. Osim silikona, oni su samo njezini.

Uglavnom, tko se još usudi reći da hrvatski turizam nije seksi? A istovremeno i politički podoban jer se odvija pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i tvrtke Orfej? I ćudoredan, jer se guza još uvijek stidljivo skriva ispod sve oskudnije minice?

To je, dakle, ozbiljan projekt.

Kad se već predsjednik države u odsustvu supruge potrudio reklamirati prelijepe hrvatske djevojke, onda je red da ih se i izloži: na javnoj televiziji, pod budnim okom ministarstva, a sigurno i predsjednika, te uz blagoslov ćudoredne premijerke. "Samo bez guze, molit ću lijepo".

Pročitajte više