Sandra Bullock žali zbog skupih odjevnih grešaka

GLUMICA  Sandra Bullock mrzi kupovati jer uvijek u dućanu osjeća pritisak da kupi nešto bezobrazno skupo iako zna da to nikada neće nositi. Bullock, koja od prošlog tjedna ispred imena s ponosom dodaje i ono oskarovka, kaže kako je kupovati naučila metodom pokušaja i (skupih) promašaja.

"Obožavam odjeću, ali je ne volim kupovati. Iz bolnih pogrešaka naučila sam da je najbolje izbjeći onaj pritisak u dućanu da moram kupiti enormno skupe, a krive odjevne predmete, koji će i nakon pet godina stajati u ormaru s cijenom i etiketom još na istom mjestu. Razmišljam o tome da takve stvari stavim na posebnu policu kao podsjetnik za buduće prilike", kaže glumica.

Osim s krivim izborom odjeće, Sandra muku muči i zato što ljudi često ne prepoznaju njen stil komunikacije, poznat po čestom sarkazmu i ironiji.

"O, da, stalno sam sarkastična, ali čini se da ljudima to uvijek promakne, osobito u porukama preko mobitela. Bilo bi odlično da postoji neki znak za sarkazam koji bi mogla ubaciti u tekst, to bi puno poboljšalo moje veze", misli 45-godišnja glumica.

 

Pročitajte više