Sanja Doležal opet zarađuje svoju plaću

Sanja Doležal bila je pod ugovorom s RTL-om i potpuno besposlena na toj televiziji primala plaću gotovo godinu dana. To će se, najavljuju s RTL Televizije, uskoro itekako promijeniti, jer pjevačicu Novih fosila očekuju dva nova projekta. Prvi, veliki show s publikom i zanimljivim gostima, emitirat će se tjednim ritmom, a RTL njime konačno namjerava konkurirati "Zuhra Light Showu" i novom HTV-ovom projektu "Zvijezde pjevaju".

Osim toga, u finalnoj fazi priprema je i humanitarna akcija "RTL pomaže djeci", koja će se baviti najmlađima i pokušati skrenuti pozornost na njihove potrebe i probleme, a pomagat će nekoliko socijalnih projekata u Hrvatskoj.

"Veselim se da ćemo barem neke probleme djece s posebnim potrebama uspjeti riješiti, skrenuti na njih pozornost. Djeca su oduvijek bila moji najiskreniji obožavatelji i velik dio moje karijere upravo je bio posvećen njima", rekla je Sanja o novom projektu.

Tako je RTL Televizija konačno odlučila zaposliti jednu od svojih najvećih zvijezda. Gašenjem talk showa "Sanja" popularnoj voditeljici nije istekao ugovor, pa je godinu dana provela u iščekivanju novih projekata, a sad je okupirana što boljim plasiranjem emisija kojima se RTL namjerava vratiti u utrku s ostalim nacionalnim TV postajama.

D.K.
Foto:RTL

Pročitajte više