Sarah Jessica Parker u dizajnerskim vodama

Kolekcija Bitten uključivat će odjeću, sunčane naočale, cipele, nakit, torbice i remenje, a dostupna će biti samo u američkom trgovačkom lancu Steve & Barry's. Kako se Sarah, glumeći u seriji "Seks i grad", itekako upoznala s osnovama visoke mode i brojnim pametnim dizajnerskim trikovima, svoju je kolekciju kategorizirala u četiri tematske cjeline.

Classics će svoju ponudu bazirati uglavnom na poslovnim odijelima i kostimima, dok je Trend namijenjen djevojkama koje vole plijeniti pažnju u večernjim izlascima. Lounge nudi elegantne toalete i donje rublje, a Casual sportsku, ali i elegantnu odjeću namijenjenu boravku u prirodi, sportskim aktivnostima i sl.

Posebnost kolekcije svakako su obične pamučne bijele majice na kojima će biti ispisani legendarni citati iz serije. Kako modni stručnjaci vole citirati Carrie i njezine prijateljice iz serije, majice će nedvojbeno privući veliku pozornost i uskoro postati novi "modni must".

Kolekcija u prodaju kreće 7. lipnja, a uvodni slogan "Moda nije luksuz, na modu imamo pravo" na najbolji mogući način najavljuje da je riječ o revolucionarnoj kolekciji za koju su interes već pokazale brojne svjetske jet setterice. Pa koja djevojka ne bi htjela izgledati kao Carrie Bradshaw!

D.K.

Pročitajte više