Schwarzenegger prozvao protivnike zaštitnih maski: Glupani ste ako ih ne nosite

Foto: EPA

GLUMAC Arnold Schwarzenegger oglasio se videom na društvenim mrežama kako bi podsjetio ljude na koronavirus i poštivanje mjera zaštite. Ispričao je što misli o ljudima koji se odbijaju pridržavati mjera. 

"Jedini način da to spriječimo je cijepljenje, nošenje maski, socijalno distanciranje i redovito pranje ruku, a ne razmišljanje o tome kako je moja sloboda ovdje nekako narušena. Ne, zaje**te svoju slobodu", rekao je. 

Dodao je da to što ljudi žele slobodu nije izgovor za nepoštivanje pravila. 

"Da, imaš slobodu ne nositi masku, ali znaš što? Ti si glupan ako je ne nosiš, jer trebaš štititi i sve oko sebe. Ne želim od nikoga ovdje raditi zlikovca, ali samo želim poručiti svima da se trebamo prestati međusobno boriti i početi raditi zajedno, jer virus postoji i bolje je cijepiti se i nositi masku", rekao je.

Objavljenim videom izazvao je lavinu reakcija. Dok su mu neki obožavatelji pisali da se slažu s njim, drugi su mu poručili da ih je ovim istupom razočarao.

Inače, Schwarzenegger je od početka pandemije bio zagovornik epidemioloških mjera u svrhu suzbijanja koronavirusa. Tvrdi kako je važno poštivati savjete stručnjaka. 
 

 

 

 

 

Pročitajte više