Sedam dana su jeli samo nezdravu hranu, posljedice su ih zgrozile

Foto: Instagram

ČETVERO ovisnika od fitnessu odlučili su na tjedan dana svoju uobičajenu prehranu zamijeniti nezdravom hranom i pokazati kako će to utjecati na njihov organizam. 

David Templer (27), Paige Modeste (25), James Tilley (25) i Emma Taylor (25) su već nakon nekoliko dana ostali šokirani brojnim posljedicama koje je ovaj način prehrane ostavio na njihova tijela. 

Nakon što su zdrave namirnice zamijenili brzom hranom te slatkim i slanim grickalicama, nakon samo sedam dana osjetili su velike promjene koje im se baš i nisu svidjele, piše Daily Mail. 

Osim što su dobili na težini i izgubili tonus mišića, koža im je postala masnija, a svi su patili od umora i lošeg raspoloženja.

Za doručak su umjesto zobenih pahuljica počeli jesti zaslađene žitarice, kolače i peciva, a orašaste su plodove zamijenili čipsom i čokoladom. Zdrave obroke poput piletine s rižom nadomjestili su kebabima i prženim krumpirićima.

James, osobni trener i bivši marinac, teško se nosio s ovom promjenom. Tvrdi da mu se tijelo promijenilo gotovo odmah: trbušnjaci su mu izgubili na definiciji, a bio je i pod velikim stresom jer nije mogao ići u teretanu. 

"Bio sam zabrinut zbog ovog zadatka jer sam nekad bio debeo i nikad to više ne želim biti. U početku sam uživao jedući smeće, ali kad sam vidio što to čini mom tijelu, bio sam jako pogođen. Nakon što sam se vratio na svoju uobičajenu prehranu, to je bio najbolji osjećaj na svijetu", ispričao je on za Daily Mail. 

Njegova djevojka Emma također nije bila zadovoljna promjenom koja joj se dogodila.

"Borila sam se s mučninom, umorom i napuhnutošću. Bila sam jako letargična i nisam se mogla koncentrirati. Čak i najjednostavniji dnevni zadaci su mi postali komplicirani, a imala sam i glavobolje. Čim sam se vratila svojoj uobičajenoj prehrani, svih tegoba je nestalo", kaže ona. 

Paige je dobila četiri centimetra u struku i mrlje na koži, a također ju je mučio umor. 

"Osjećala sam se užasno. Nisam imala energije, na koži su mi se pojavile mrlje koje su me svrbjele, a pojavili su mi se i ogromni podočnjaci", ispričala je Paige. 

"Bio sam umoran i često bi ostajao bez daha već nakon nekoliko stepenica. Također su mi se pojavile mrlje na koži, a počeo sam dobivati i na težini. Mentalno sam se osjećao manje motiviran i počeo sam sumnjati u svoje odluke, iako sam inače samopouzdana osoba", rekao je i David. 

Pročitajte više