Seks na srpskoj Farmi - manekenka suze lije, njezin otac psuje medije

NAKON što su početkom tjedna srpski mediji pompozno izvijestili da je u ondašnjoj verziji Farme pao prvi seks, i to između manekenke Sandre Obradović i repera Igora Lazića Nigora, Sandra ne prestaje liti suze, njezin otac psovati medije, a i cijeli slučaj bi, barem kako se sada čini, epilog mogao dobiti na sudu. Kako je objavio Kurir, ovo dvoje mladih golupčića su se nakon kratkog šaputanja zaputili u sjenik, odakle je nekoliko svjedoka čulo glasno stenjanje i odmah zaključilo o čemu se radi.

Međutim, otac Sandre Obradović tvrdi da to nije istina "jer njegova kćer ne bi nikada takvo što napravila", te da je riječ o najobičnijoj novinarskoj patki, a usput je Kuriru i najavio tužbu. "Duboko sam pogođen pričom koja je plasirana i sigurno ću podnijeti tužbu. Gdje su tu moralnost i čovječnost? Moja kći takvo nešto nikada ne bi napravila. To nije ni blizu istine, bilo bi mi drago kada bi netko tu izmišljotinu demantirao", ljutit je Siniša Obradović.

Ljuta je i Sandra, koja je unatoč pravilima igre koja to zabranjuju, od produkcije uspjela saznati za Kurirove tvrdnje te otada ne prestaje liti suze. Iako su je njezini kolege sa sela pokušavali utješiti, Sandra od suza ne odustaje, jer joj je, navodno, jako stalo da ostatak Srbije o mladoj manekenkici formira što pozitivniju sliku.

Pročitajte više