Seks Slovenca i Srpkinje u showu "To sam ja"

SLOVENAC Miro i Srpkinja Dijana priredili su prvo veće uzbuđenje u reality showu “To sam ja”. Miro i Dijana seksali su pred kamerama, što se vidjelo i u televizijskom prijenosu. No, bili su prekriveni dekom kako se baš ne bi sve vidjelo.

Budući da se sve odigravalo pod dekom, pitali smo Dorijana Elezovića je li zaista bilo tako, na što nam je on potvrdno odgovorio.

Osim seksa Slovenca i Srpkinje, nježnosti su izmjenjivali Mateja i Edis. No, radilo se samo o masaži budući da su Edisa boljela leđa, iako bi to moglo prerasti i u ljubavnu vezu, Naime, Mateji se Edis sviđa, a čini se da ni on prema njoj nije ravnodušan.

Kako se ne bi mučili ljubavnim jadima, kandidati su organizirali malu modnu reviju, na kojoj su se u ulozi manekena najbolje snašli Miro i Josipa.

Nakon modne revije kandidati su imali zadatak preuzeti uloge nekog drugog ukućana, pa su tako sve cure preuzele uloge dečkiju i obrnuto.

Josipa je glumila Edisa pa je vikala na Josipu (koju je glumio Edis) kako mu ide na zivce što stalno pjeva, dok je Edis non stop po kući pjevao, napravivši si umjetne grudi, dugu kosu i ponašao se poput prave šminkerice.

Srbin Mićo je bio jako bezobrazan prema djevojkama i rekao im da su šupljeglave, na što su se djevojke jako uvrijedile rekavši mu da je primitivac te su se povukle u sobu ogovarati ga.

Spomenimo još kako će osim RITV i TV Nove iz Pule, "To sam ja" prenositi televizija Slavonije i Baranje STV te TV Jadran iz Splita, a uskoro se očekuje prijenos i na drugim lokalnim televizijama.

Pročitajte više