Seksi Katherine Heigl tvrdi da ne imitira Angelinu Jolie

KATHERINE HEIGL i njezin suprug, glazbenik Josh Kelley planiraju usvojiti dijete. Nakon medijskih napisa o tome, vijest je potvrdila i ljepotica iz serije "Uvod u anatomiju". "Želimo usvojiti dijete. To je predivan čin i jako mu se radujemo. Oduvijek sam maštala o svojem usvojenu djetetu", rekla je glumica koja će 24. studenoga napuniti 30 godina.

Zbog karijere ne bi željela uskoro zatrudnjeti

Zgodna Heigl, koja je na velika platna stigla s ulogama u filmovima "Zalomilo se" i "Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta", naglasila je da još nisu započeli proces i da se boji koliko će trajati "pusta papirologija". "Svejedno, ne žuri nam se. Ipak smo mladi supružnici", rekla je. Heigl i Josh upoznali su se na snimanju spota za pjesmu "Only You". Započeli su vezu, zaručili se u lipnju 2006, a 23. prosinca prošle godine ušli su u brak.

Glumica se, suprotno nagađanju, nije inspirirala Angelinom Jolie, koja ima troje usvojene djece, već svojom vlastitom sestrom Meg. I upravo zbog nje želi usvojiti dijete iz Koreje. "Moja sestra je Korejka. Moja majka ju je usvojila prije više od 30 godina i Meg je jako važan dio mojeg životu. Zbog nje, odmalena sam sanjala o svojoj bebi iz Koreje", rekla je Heigl koja, uz usvojeno dijete, vjeruje da će jednom biti i biološka majka. Ali ne uskoro, jer se što više želi koncentrirati na filmsku karijeru.

T.T.
Foto: Guliver/Getty

Pročitajte više