Sergej Trifunović potvrdio: Glumim s Monicom Bellucci i Vannesom Redgrave

CIJENJENI srpski glumac Sergej Trifunović potvrdio je navode da je dobio ulogu u holivudskom filmu "Whistleblowers" u kojem će mu partnerice biti prelijepa Monica Bellucci te Vanessa Redgrave. Iako Sergeju ova uloga nije prva van domovine, mogla bi biti ona koja će mu otvoriti vrata željenog Hollywooda, gdje bi mogao krenuti stopama zavodnika s Balkana i našeg Gorana Višnjića.

"Scenarij je rađen po istinitoj priči i prati život izvjesne Kathrine, koju glumi Rachel Weisz. Ona je službenica Ujedinjenih naroda u okupiranoj Bosni koja otkriva da se na čuvenom Arizona marketu danju trguje svime i svačime, a noću ljudima. Naravno, pod okriljem vojnika UN-a, koji imaju svoj dio zarade. Dobiva otkaz kako bi se slučaj mogao zataškati, a ja glumim bosanskog policajca, osobu koja joj u cijeloj priči pomaže", ispričao je Sergej Trifunović za Blic.

Trifunović se ljetos, po povratku iz SAD-a, prijateljima pohvalio da je dobio ulogu uz bok slavnoj Bellucci, što je izazvalo pravu lavinu reakcija među srpskim medijima i Trifunovićevim kolegama. Uvijek karakteriziran kao izvrstan glumac i profesionalac, Trifunović bi svojim šarmom lako mogao osvojiti Hollywood i njegove žitelje i izgraditi inozemnu karijeru.

Pročitajte više