Dolores Lambaša iskoristila popularnu Monicu Bellucci za samopromociju

Tekst: D.D.
Foto: Goran Sebelić,
Jadran Babić / CROPIX, JLP

DOLORES LAMBAŠA prije nekoliko je mjeseci otputovala na filmski festival u Cannes kako bi promovirala film "Vjerujem u anđele" u kojem je utjelovila čak dvije uloge. Novopečena djevojka Josipa Radeljaka Dikana tamo je vidjela mnoge poznate zvijezde, a kako tvrdi, upoznala se s prelijepom Monicom Bellucci te je s njom razmjenila i brojeve.

Monica Bellucci nema pojma tko je Dolores Lambaša

"Monica Bellucci i ja upoznale smo se i razmijenile telefonske brojeve pa ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Malo smo i porazgovarale, a ona je tijekom razgovora neprestano isticala koliko sam lijepa i karizmatična. Zadnja njena rečenica bila je - Kolegice, ne bojte se, napravit ćete puno u ovom poslu. Iskreno, o tom trenutku sam sanjala godinama", izjavila je uzbuđena Lambaša nakon što se vratila u Hrvatsku. Naime, kako tvrdi vlasnik PR Contacta, agencije koja zastupa talijansku glumicu - ona nema pojma tko je Dolores Lambaša.

Čelnici spomenute agencije također su se začudili nakon što im je zadnji dan na nedavno održanom filmskom festivalu u Veneciji prišao novinar iz Hrvatske te ih upitao je li Lambaša zaista razgovarala s svjetski poznatom glumicom. Prema njihovim tvrdnjama, nepoznat muškarac prišao je vlasniku agencije te ga upitao da li bi se Dolores mogla slikati s Monicom, na što je on potvrdno odgovorio.

Jedine riječi koje je izgovorila Monica su: "I ti također"

Iako je Lambaša tvrdila da joj je Monica rekla da je prelijepa te joj dala svoj broj, čini se da je Dolores ta koja je prva dala kompliment, a Bellucci joj je iz pristojnosti uzvratila - "i ti također". Kako tvrde iz PR Contacta, razgovor između glumica trajao je jako kratko, te nikome nije jasno zašto je Lambaša ispričala svima drugu verziju. Vlasnik agencije je za kraj zamolio novinare da ne ispituju Monicu Bellucci o Dikanovoj djevojci jer ona ne voli kad je netko koristi zbog samopromocije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara