Šesnaestogodišnji sin Saše Tkalčevića dobio dijete s bivšom djevojkom

SAŠA TKALČEVIĆ, pobjednik prve sezone Big Brothera, proteklih je dana postao djed. Kristina, 18-godišnja sad već bivša djevojka Sašinog 16-godišnjeg sina Eduarda, mladića je upoznala prilikom noćnog izlaska, a u vezi su bili tek četiri mjesece. To je bilo dovoljno da Kristina ostane u drugom stanju, a za trudnoću nije rekla niti svojoj, a niti obitelji Tkalčević, već je pobjegla raditi na more. Trudnoću je skrivala svih devet mjeseci, a u Bjelovar se vratila prije pet dana kako bi rodila u miru.

Kristina je rađala dvadeset sati u bjelovarskom rodilištu i na svijet donijela zdravog dječačića. Eduard nije bio s njom u rađaonici, ali ju je otišao posjetiti. "A, što ću. Malo sam zbunjen. Nitko mi nije predbacivao. U razredu su mi svi počeli pljeskati", rekao je 16-godišnji Eduard koji ponavlja prvi razred srednje škole. U međuvremenu si je nabavio novu djevojku kojoj, priznaje, nije rekao da ima sina, a s Kristinom će "ostati u dobrim odnosima zbog djeteta", međutim s njom ne namjerava obnavljati vezu niti se vjenčati.

Saša Tkalčević presretan je što je postao djed iako to nije očekivao. "Još sam šokiran. Ne znam što da kažem. Ne mogu vjerovati da sam postao djed. Supruga se rasplakala od sreće", kaže Saša i napominje kako su on i 36-godišnja supruga Nataša presretni što su dobili unuka, no ograđuje se od ovog "incidenta". "Nije da mu nisam govorio da se treba zaštititi. Čak sam mu i kupovao kondome, međutim, eto dogodilo se", kaže pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera.

Z.K.
Foto: Index

Pročitajte više