Sestra Meghan Markle stigla u London: "Ova žena je zlo, treba je ignorirati"

Screenshot: YouTube

SAMANTHA Markle ne odustaje. Nakon što je godinu dana blatila sestru u svim svjetskim medijima, odlučila je preletjeti ocean da bi razgovarala s Meghan koja je cijelo vrijeme ignorira. Samantha je odmah po dolasku u London gostovala u jednoj TV emisiji te je ponovno pričala o sestri, njihovom ocu Thomasu i događajima koji su prethodili kraljevskom vjenčanju.

Samantha je u očaju da porazgovara sa slavnom sestrom otišla i korak dalje te se ispričala Meghan za sve uvrede upućene njoj i princu Harryju.

Ponovila je da ona i njezin brat i dalje vole Meghan te da su je vrijeđali jer su bili jako tužni što ih nije pozvala na vjenčanje. Raspričala se i o bolesti njihovog oca i činjenici da s Meghan moraju komunicirati preko novinara jer ona odbija privatne kontakte s njima.

Intervju je razbjesnio Britance koji su očito stali na stranu supruge princa Harryja i poručuju Meghan da sestru treba potpuno izbaciti iz života jer je samo željna pažnje i jako ljubomorna na Meghan i njezinu majku.

"Ova žena je zlo, Meghan je treba potpuno ignorirati", pišu u komentarima ispod TV intervjua. Meghan se o sestri nije oglašavala javno, a izgleda da je Samantha uzalud došla u London jer vojvotkinja nema namjeru razgovarati s njom.

Pročitajte više