Seve: Odlična sam u svim svojim ulogama, pa se nadam da će tako biti i ovaj put

U FILMU redatelja Dejana Radonjića "Duhovi Sarajeva" glavnu žensku ulogu tumači popularna Severina, a na predstavljanju filma Seve je kazala kako je bila odlična u svim svojim ulogama, pa se nada kako će biti i u ovoj.

Glumica Seve, koja je istaknula kako nema tremu pred svoje "prvo" glumačko iskustvo, u filmu se zove Olja, studentica je, a u Sarajevo dolazi u potrazi za polubratom.

Kroz film se provlači priča o dva sarajevska gradska momka poslijeratne generacije te studentici iz Splita koji na svoj duhovit način sanjaju bolje sutra. Dva momka, između ostalog, maštaju i o obnovi sarajevske žičare.

Film je zamišljen je kao jedan u nizu od pet komedija, a svaki cjelovečernji film bit će pretvoren u seriju od pet nastavaka, tako da će ukupni serijal sačinjavati 25 serija, javlja Pincom.info.

"Bila sam odlična u svim svojim ulogama, pa se nadam da ću biti i u ovoj. Toliko sam opuštena u društvu cijele ekipe da mi ništa nije problem. Na ulogu Olje pristala sam zbog Sarajeva znajući da me očekuje mjesec dana ekskurzije" - kazala je pjevačica na konferenciji za novinare, prenosi Jutarnji list.

Seve se i ranije našalila na vlastiti račun, pa je prilikom potpisivanja ugovora navodno uzviknula kako se "nada da će ovaj njen film biti gledaniji od prvoga".

Pročitajte više