Severina dobila dres srpskog kapetana Stankovića

SEVERINA je prilikom boravka u Beogradu uoči svog koncerta u Areni, dobila, od tamošnjeg tabloida "Alo", dres kapetana srpske nogometne reprezentacije Dejana Stankovića.

Seve je navratila u redakciju tabloida kako bi im čestitala drugu godišnjicu izlaženja te im se zahvalila za pažnju koju joj poklanjaju na svojim naslovnicama. Tom prilikom je na ekranu upravo bila nova naslovnica u nastanku na kojoj je bila Sevkina uvećana guza, na što je samo rekla "Kako mi je poznata ova pozadina".

Iako je vidjela tekst s najavom da će na njenom koncertu gostovati Nataša Bekvalac, nije željela potvrditi tu informaciju. "Dođite na koncert pa ćete vidjeti", glasio je njen odgovor iako su još jučer mediji javljali kako će Nataša Bekvalac zajedno s Goranom Bregovićem i Jelenom Rozgom sudjelovati na koncertu.

U redakciji su joj se željeli odužiti na posjeti pa su negdje našli dres srpskog nogometnog kapetana Stankovića i poklonili joj ga. "Jel´ to neka provokacija zbog toga što se nismo plasirali na svjetsko prvenstvo", našalila se pjevačica.

Pročitajte više