Severina najavila beogradski spektakl: Izvest ću cabaret poput Edith Piaf

Tekst: I.M.L.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

DVOSATNIM koncertom koji će se sastojati od šest dijelova, specijalnih efekata, pomno osmišljene koreografije i kostimografije, Severina će 17. listopada počastiti beogradsku publiku. "Na početku je trebao biti rock dio, ali se to na kraju pretvorilo u rokoko. Potom spontano prelazi u cabaret kojim ću odati počast Edith Piaf koju veoma volim, slijedi orijentalni dio, dalmatinski, zatim onaj koji smo nazvali naiva, a na kraju je disco", ispričala je Severina za srpski Blic.

"Šta me pitaš šta mi je", "Pogled ispod obrva" i "Tridesete", tek su neki od hitova koje će izvesti u beogradskoj Areni, a na pozornici će joj se kao gosti pridružiti Goran Bregović i Orkestar za svadbe i sahrane, Jelena Rozga te Petar Grašo. Nakon beogradskog koncerta, Severina s Bregovićem, Marinom Tucaković i Ljiljanom Jorgovanović počinje raditi na novom albumu kojega već sada predstavlja kao novu fazu u njezinu glazbenom izričaju.

Severina ne napušta ni kazališne daske 

"Čini mi se da tek sada dolazi pravi dio mog života. Ovaj album s Goranom je veliko i značajno iskustvo, jedna nova faza u kojoj smo malo uozbiljili glazbu, napjevali smo se pjesama i sve prilagodili jednoj ženi u tridesetim godinama", kaže Seve koja je svojim pojavljivanjem na nedavno završenom Cro A Porteru u uskoj crvenoj haljini, ispod koje se nazirao trbuščić, pokrenula glasine o trudnoći. No, njezin menadžer je to demantirao tvrdeći da se pjevačica "najela graha".

I dok javnost s nestrpljenjem očekuje svadbena zvona i dječji plač, Severina, naglašavajući kako je i gluma njezina velika ljubav, priprema dvije nove predstave: "Filomenu" Mani Gotovac i "Naša bila priča", mjuzikl Gorana Karana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara