Severina: Svećenici ne bi trebali vrijeđati ljude, a naročito ne žene!

POTAKNUTA napadima svećenika koji su se našli pozvanima da prokomentiraju njezine nove glazbene aktivnosti, Severina je odlučila odgovoriti na provokacije i objasniti zašto je album nazvala "Zdravo Marijo" te zašto je lik Gospe na Hrvatskom radijskom festivalu stavila na poprsje.

> "Severina je spodoba i javna bludnica!"

> Svećenik napao Severinu, ona mu odgovara: "Ti si redikul i budaletina!"

"Obožavam Mariju, jer je zaštitnica svih žena i pomogla mi je u najtežim trenucima. Iz velikog respekta i poštovanja prema njoj album sam nazvala 'Zdravo Marijo', jer su na albumu pretežno ženske teme. Neke su duhovite, a neke tužne ali to je na žalost stvarni svijet gdje je ženama još uvijek puno teže nego muškarcima. Svećenici, fratri i svi koji služe Bogu trebaju biti plemeniti, ne vrijeđati druge ljude, a naročito ne žene", odgovara Severina na nove prozivke.

Podsjetimo, fra Mario Knezović i don Anđelko Kaćunko nisu štedjeli na uvredama kad je riječ o novom Severininom projektu. "Stravično je što javnost, barem ne sva, ne osuđuje takav sotonski scenarij", poručio joj je Knezović, a Kaćunko je izjavio: "Severina je napravila parodiju kršćanske molitve. To je logičan nastavak puta kojim je davno krenula. Ona je iskoristila sveto u estradne svrhe. Do 18. godine je držala sliku Gospe Sinjske, a onda prodala dušu vragu".

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više