Severina traži primirje?

SEVERINA je u ponedjeljak u kazalištu "Kerempuh" otpjevala pjesmu "Hrvatica" bez spornog stiha o Edi Maajki i hrvatskim reperima.  Zašto je u svijetu najpoznatija hrvatska pjevačica tijekom novinarske promocije svog albuma "Severgreen" odustala od "rata rimama" od nje nismo mogli doznati. Nekakvo objašnjenje je, međutim, ponudila autorica teksta.

 "Joj, o tome se već puno pisalo, neka to prestane." - rekla je Inge Privora, koja uz Milu Stavrosa i samu Severinu potpisuje "Hrvaticu".

Bubnjar Mile Stavros je za ovu priliku odglumio repera Bizzu i "odradio" za njega predviđen dio teksta. Cijela predstava, koja je trajala nešto više od sat vremena, ostavila je na novinare i druge Severinine goste prilično čudan utisak.

Seve, naime, ni inače nije poznata po kvalitetnom glasu, ali njeni koncerti svejedno privlače tisuće posjetitelja zahvaljujući atraktivnom scenskom nastupu.

Događaj u satiričkom kazalištu "Kerempuh", međutim, nije bio ni glazbeno atraktivan (što nitko nije ni očekivao) ali ni zabavan, što Severinini koncerti uglavnom ipak jesu.

Najtragičniji dio priče su, ipak, dva glazbena broja koje Seve izvodi sa klavirskom pratnjom Matije Dedića. Tog iskušenja se ipak ne bi usudila prihvatiti ni znatno kvalitetnija pjevačica. Ako je, međutim, vjerovati Dallas Recordsu, narod svejedno puši - izdavač je Severini na kraju koncerta dodijelio zlatnu ploču.

Suprotno najavama, Seve je na koncert došla bez Srećka Vargeka, osnaživši tako glasine o raskidu veze.

V.M.

Pročitajte više