Severina u Podgorici snima spot za folk pjesmu "Lola"

SEVERINA je nedavno otputovala u Podgoricu gdje će boraviti nekoliko dana kako bi snimila spot za pjesmu "Lola" folk kompozitora Aleksandra Milića Milija. Naša će pjevačica kadrove snimiti u luksuznom ambijentu Atlas Capital Centra, javlja srpski Story.

Sevka je otputovala na crnogorsko primorje sa stručnim timom i redateljem Aleksandrom Kerekešem. Još nema nikakvih informacija o detaljima ni o tome kakav će spot biti, a Severinin menadžer, Tomislav Petrović, bio je nedostupan za komentare. Pjevačica je najavila konferenciju za novinare u Podgorici koja bi se trebala danas održati, gdje će reći nešto više o projektu.

Severinina pjesma "Lola" pojavila se na tržištu krajem prošle godine kada je izašla u sklopu kompilacijskog albuma "Miligram". Riječ je o albumu najplodnijeg srpskog folk skladatelja Aleksandra Milića koji je radio s Cecom i Lepom Brenom, a njegove pjesme izvodi niz pjevača s ovih prostora uključujući Željka Joksimovića, Jelenu Rozgu, Željka Samardžića, Sašu Matića i druge. Milić je uoči izlaska albuma najavio da je će time predstaviti "bivšu Jugoslaviju u malom".

Pročitajte više