Severina u Rijeci: Tu sam uvijek dočekana i ispraćena toplim zagrljajima

Foto: Instagram

SVEČANOM otvaranju Rijeke kao Europske prijestolnice kulture 2020. prisustvovale su i brojne osobe iz javnog života, a među njima se našla i pjevačica Severina Kojić koja je potvrdila da će doći prije nekoliko dana na Instagramu.

"Puno mi znači biti ovdje i stvarno sam sretna što sam pozvana. Ovdje sam provela jedan predivan dio života i jedva čekam vidjeti glumce i sve one s kojima sam se družila", rekla je Severina, piše Novi List.

"Pogledat ću i Operu industriale i vjerujem da će Rijeka i tu pružiti nešto drugačije jer Rijeka to uvijek pruža, to je poseban grad u kojem sam bila dočekana i ispraćena s toplim zagrljajima. To će Rijeka ponuditi i što se tiče kulture kao Europska prijestolnica kulture. Čestitam", dodala je pjevačica.

"'Gotovo svi oni koji pužu pred nama, kasnije nas uvijek tako strahovito uzvišeno prljaju...' Miroslav Krleža, Gospoda Glembajevi, 2007., HNK Rijeka... Bilo mi je zadovoljstvo glumiti barunicu Castelli", napisala je uz dio snimke iz predstave Severina čiji je angažman u Krležinoj drami koju je tada režirao Branko Brezovec izazvao golemi skandal, a protiv Severine u ulozi barunice Castelli tih su se dana bunili i glumci i publika.

Na svečanom otvaranju nije se pojavio nitko iz državnog vrha, no slavlje nije pokvarila ni kiša.

Pročitajte više