Simona Gotovac vratila se među žive

SINOĆ je u splitskom klubu Vanilla održan humanitarni koncert za splitsku bolnicu na kojemu su se pojavile brojne hrvatske glazbene i sportske zvijezde, ali i Simona Gotovac. Pjevačica i manekenka od razvoda s Antom Gotovcem kao da je nestala s planeta Zemlje, ali i sa žutih stranica koje je svakodnevno punila.

Ipak, na sreću ili nesreću mnogih, Simona se vratila i izgleda bolje nego ikad. Iako je nabacila nekoliko kilograma, Simona je cijelu večer imala osmijeh na licu što ne čudi s obzirom da se napokon riješila kontroverznog Ante. Sudeći prema fotkama, Simona se dobro zabavljala, a kako i ne bi kad je cijelu večer bila okružena brojnim udvaračima.

Na humanitarnom koncertu, na kojem je skupljen novac za otplatu postojećeg, a neiskorištenog aparata za dijagnostiku i analizu kromosoma FISH metodom, nastupali su: Zorica Kondža, Jelena Rozga, Jasmin Stavros, Hari Rončević, Giuliano, Luka Nižetić, Jole, Sandi, Petar Dragojević i mnogi drugi dok se Simona ovaj put, na sreću, nije uhvatila pjevanja već je vodila cjelokupni spektakl.

Pročitajte više