Gotovac platio dug od 200 tisuća kuna: "Nitko mi nije posudio pare"

Tekst: A.M.
Foto: Index, Ronald Goršić / Cropix

ANTE GOTOVAC uplatio je 200 tisuća kuna banci i tako spasio ružičastu vilu na Srebrnjaku, koja je ovih dana trebala ići na javnu dražbu. Iako nam nije htio otkriti odakle mu taj pozamašni iznos, Ante nam je rekao da tih 200 tisuća kuna nije posudio od nikoga te da nisu od njegove zaručnice Lane u čiji se stan uselio prije nekoliko dana. "To je moja lova, neka se javi ako sam je od nekoga posudio", rekao nam je Gotovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vila na Srebrnjaku, u kojoj je donedavno živio sa suprugom Simonom i kćerkom Gabrijelom, pod ovrhom je koju je pokrenula Raiffeisen banka zbog duga od 330 tisuća kuna s kamatama. Naime, kao sudužnik svoje prve supruge Ines Ušić, Ante je bio dužan plaćati njezine neplaćene rate kredita od 2006. godine, a s obzirom na to da to nije napravio, banka je njegovu kuću stavila pod ovrhu.

"Dali su mi mjesec dana da uplatim ostatak duga od 130 tisuća i to ću im uredno platiti", rekao nam je Ante i dodao da nikoga ne bi trebalo zanimati odakle mu novac, već je jedino bitno da je njegov. Osim u financijama, gdje problema očito nema, Gotovcu ruže cvatu i na ljubavnom planu. Podsjetimo, prije nekoliko dana zaručio se s Lanom Bošnjak s kojom živi na zagrebačkom Bukovcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara