Sin Monike i Marija Mamića zvat će se Josip

SOBA u kojoj će se smjestiti prvo dijete lijepe voditeljice Monike Mamić obojana je u plavu boju, a razlog tomu je ultrazvuk koji je prije dva mjeseca poduzetničko-voditeljskom paru otkrio kako će im se roditi sin. Nakon dugo mozganja kako će novorođenčetu dati ime, izbor je pao na ime Josip jer se tako zvao Marijev djed, piše Story. Monika je dugo vremena pokušavala od javnosti sakriti trudnoću, međutim, kad se sve otkrilo priznala je kako trudnoću odlično podnosi.

Tradicionalni obiteljski ručak kod svekrve

Kad je doznala da je trudna, lijepa je voditeljica uzela neplaćeni godišni odmor te se uputila na more uživati u blaženom stanju. Kako nema problema s trudnoćom, niti je mora posebno čuvati, Monika dane provodi u gradskim šetnjama, kod frizera u zagrebačkom salonu Glamour, a vikende u Miramarskoj ulici gdje već tradicionalno odlazi sa suprugom na obiteljski ručak kod svekrve Nade, Marijeve mame. Sedmi mjesec trudnoće i sve veći trbuh nije je spriječio da se pojavi na nedavnoj izložbi fotografija divljih konja "Povratak u divljinu" autora Marija Periše, čija je supruga Monikina vjenčana kuma. "Uživam u slatkim pripremama za nadolazeće majčinstvo", tad je prijateljima priznala Monika koja je zajedno sa suprugom Marijem svom budućem sinu već kupila svu potrebnu odjeću i opremu za bebe.

Ponosan Zdravko Mamić

"Moja snaha je prekrasna. Kada mi je pokazala slike s ultrazvuka bio sam presretan", rekao je Zdravko Mamić koji ni od novinara nije krio sreću što je voditeljica postala dio njihove obitelji udavši se za njegovog sina Marija. Ipak, koliko god svoju sreću ponekad podijele i s ostatkom Hrvatske, bračni par Mamić još uvijek izbjegava pojavljivanje u javnosti kao i odgovaranje na pitanja o privatnom životu. Iako je njihovo vjenčanje proglašeno vjenčanjem godine, o tome nisu previše govorili, kao ni o bračnom putovanju. A o sinu će se, ako je suditi po ponosu novopečenih roditelja, tek raspričati.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više