Zdravko Mamić potvrdio trudnoću Monike Kravić: Postajem djed!

Zdravko Mamić potvrdio trudnoću Monike Kravić: Postajem djed!

TRUDNOĆA o kojoj se u hrvatskim medijima nagađa već nekoliko tjedana konačno je potvrđena - Zdravko Mamić novinarima je obznanio kako je njegova snaha Monika Kravić doista trudna, te kako je ultrazvuk potvrdio kako nosi sina. Zdravko Mamić oduševljenje nije skrivao, jednako kao što za Moniku ima samo riječi hvale. "Moja snaha je prekrasna. Kada mi je pokazala slike s ultrazvuka bio sam presretan", rekao je i tako otklonio moguće sumnje (ukoliko su uopće postojale) o porijeklu Monikinog sve zaobljenijeg trbuščića.

Monika Kravić, koja se nakon spektakularnog vjenčanja kojim je i službeno ušla u klan Mamićevih odlučila odvojiti od medija i o bračnom putovanju, životu i prinovama u obitelji Mamić i dalje ne želi reći ni riječi, time si je, u zemlji u kojoj bi "svak sve dao" samo za jednu naslovnicu zapečatila imidž prave zvijezde, pa se o bračnom životu Monike i Marija može samo nagađati. Ipak, nije dugo trebalo da se sve kockice slože, barem u njihovom slučaju - kada je Monika nakon vjenčanja digla sidro i iz svoje televizijske kuće, Nove TV, svima je ubrzo postalo jasno da je Monika otišla na porodiljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditeljica se s novopečenim suprugom nikad nije voljela pojavljivati u javnosti, te je uvijek izbjegavala pitanja o privatnom životu. "Zaista ne želim raditi cirkus od svog vjenčanja. Želim normalnu ceremoniju bez prevelike pompe, ali znam da je interes medija takav da sve to neće proći neopaženo. Nisam sigurna hoću li izbjeći cirkus", rekla nam je nedavno kad smo je upitali kako se misli "boriti" protiv medijske pozornosti i vjenčanje sačuvati od znatiželjnih pogleda.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara