Sin reperske legende Dr. Drea pronađen mrtav u svojem domu

SIN glazbenog producenta i reperske legende Dr. Drea, Andre Young Jr. pronađen je mrtav u kući u kojoj je živio s majkom, prenose američki mediji. Beživotno tijelo dvadesetogodišnjeg mladića pronašla je njegova majka kada ga je došla probuditi, a Hitna pomoć koja je stigla u njihov holivudski dom ubrzo nakon što je primila poziv mogla je samo ustanoviti vrijeme smrti - spasa mladiću nije bilo.

Policija zbog "opravdane sumnje" naručila toksikološki nalaz

Uzrok smrti Andrea Younga nije poznat - policija je zbog "osnovane sumnje" na opijate naručila toksikološki nalaz koji još uvijek očekuju, a službeni uzrok zasad je zatajenje srca i vitalnih organa.  Nagrađivani glazbeni producent Dr. Dre, pravog imena Andre Young Sr. u šoku je i još uvijek nije dao izjavu medijima, ali glasnogovornici reperske legende potvrdili su istinitost medijskih tvrdnji.

Dr. Dre, koji je inače poznat i kao veliki humanitarac - bio je jedna od prvih zvijezda koji je žrtvama uragana Katrine pomogao sa milijun dolara koje im je donirao, poznat je kao i jedan od najznačajnijih ličnosti u razvoju rap glazbe. Jedan je od pionira takozvanog gangsta rapa, glazbenog pravca koji je prvi počeo uvrštavati vulgarne stihove u svoje pjesme kako bi upozorio i opisao nasilje američkog uličnog života. Dr. Dre surađivao je sa najvećim glazbenim imenima iz rap industrije današnjice, uključujući Snoop Dogga, Eminema, 50 Centa, G-Unit, The Gamea, Nate Dogga, Busta Rhymesa i Eve. Višestruko je nagrađivani glazbenik i tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća bio je čest gost lista najplaćenijih ljudi iz svjetskog showbiznisa.

V.V.
Foto. bossip.com

Pročitajte više