Siniša Cmrk u bijegu pred policijom?

VODITELJ nekadašnjeg "Turbo Limach Showa" Siniša Cmrk, tužen je zbog fizičkog napada na svoju bivšu suradnicu Marijetu Jelinčić, a nakon što se nije pojavio na prvom ročištu, te nakon što ga policija nije našla niti na jednoj prijavljenoj adresi, protiv njega bi uskoro mogla biti raspisana tjeralica, piše časopis Extra.

14. veljače 2003. godine Cmrk je na snimanju "Turbo Limach Showa" reagirao na, blago rečeno, neobičan način kad mu je Marijeta Jelinčić, u trenutku dok je nadgledao snimanje, pokušala reći da ga hitno treba snimatelj jer mu je nestao novčanik sa svim dokumentima, kao i mobitel.

Siniša Cmrk je u tom trenutku pred 70-tak djece fizički napao i pretukao Marijetu Jelinčić, a u izjavi policiji nakon incidenta navodno je izjavio da mu je žao što ju nije jače pretukao.

HTV je nakon incidenta ukinuo "Turbo Limach Show", a Marijeti Jelinčić isplatio zasad nepoznatu svotu za nanesenu štetu. No, prema njezinim tvrdnjama Cmrk joj se nakon incidenta nije javio ni ispričao, zbog čega je odlučila podignuti privatnu tužbu protiv njega.

Jelinčić za pretrpljene ozljede i verbalne uvrede od Cmrka traži 150,000 kuna, ali bivši voditelj nije se pojavio na prvom ročištu, koje je održano u svibnju.

Kako piše časopis Extra, Cmrka je bilo nemoguće naći na adresama na kojima je prijavljen, a ne pojavi li se na drugom ročištu 12. studenog, za njim će biti raspisana tjeralica.

Pročitajte više