Sinoć je okrunjena Miss Universe sjeverozapadne Hrvatske

SINOĆ je u Varaždinu održan izbor za Miss Universe sjeverozapadne Hrvatske za Miss Universe Hrvatske, koja će se, pogađate, onda natjecati za Miss Universe svijeta. Izbor je održan u prostoru Hrvatskog narodnog kazališta.

Dvanaest mladih ljepotica nastojalo je osvojiti srca i simpatije žirija te dobiti mogućnost natjecati se na nacionalnom izboru. Žiri je bio sastavljen od Mario Mlinarić, pjevač Ivan Zak, manekenka/glumica/pjevačica Sonja Kovač, missica Sarah Ćosić te vlasnika licence Vladimira Kraljevića.

Najljepša djevojka sjeverozapadnog dijela lijepe naše je Melanija Horvat, prva pratilja je Bojana Perhoc, a druga Ivana Palazari. Miss fotogeničnosti i simpatičnosti je Tatjana Grivić. Nedavno je splićanka Sarah Ćosić dobila krunu ljepote u trajno vlasništvo, nakon što je na svjetskom izboru za Miss Universe izborila visoko jedanaesto mjesto.

Ona zazire od skandala i ne želi se dovoditi u nezgodne situacije. Za sebe kaže da nije sponzoruša, ali voli sportaše. Pričalo se da je na lijepu Saru oko bacio i nestašni talijanski premijer Silvio Berlusconi te je htio dovesti u Italiju i pomoći joj da ostvari zavidnu karijeru televizijske voditeljice. Na izborima za Miss Universe svijeta još uvijek primat imaju ljepotice Latinske Amerike.

Pročitajte više