Smršavite u sado-mazo stilu

CENTAR za mršavljenje prikladno nazvan "Slavercise", u kojem dominantna gospodarica Victoria, utegnuta u kožu i cipele s visokom potpeticom bičem goni svoje robove na vježbanje, novi je hit u New Yorku.

Kako javlja Reuters, kombinacija sado-mazo seksualnih sklonosti i vježbanja najnoviji je pristup pri gubljenju neželjenih kilograma u Victorijinom centru za mršavljenje, a polaznici centra sretni su što imaju nekog tko će se umjesto njih pobrinuti da odrade ono moraju, naravno ako žele smršaviti.

"Tko ne prati ritam, bit će kažnjen!" - viče gospodarica/trenerica Victoria dok s bičem u ruci strogo korača među polaznicima, koji su kao i njihova gospodarica obučeni u lateks i kožu.

"Da nisam čula nikakvo plakanje, ovdje ste da patite. Očekujem totalnu poslušnost, inače ću vas istući. Napravite ono što vam kažem, baš me briga da li vas boli ili ne!" - takve upute izvikuje Victoria, a polaznici centra ne samo da pate i slušaju, nego i skupo plaćaju za takav "trening".

Noseći maske na licima, pseće ogrlice, gumena i kožna odijela te ostalu uobičajeno sado-mazo opremu, Victorijini "studenti" vrijedno vježbaju, znajući da bi eventualnim neposluhom zaradili fizičku kaznu nemilosrdne gospodarice.

Upitana o neobičnoj ideji za fitness centar, Victoria je novinarima Reuters samo kratko rekla: "Svi će više pažnje obraćati na trenericu s jahačkim bičem u koži i visokim petama nego na neku u običnoj trenirci."

Pročitajte više