Snima se "Bubimir 2"?

PROŠLO je više od 20 godina otkako je "Bubimir" postao filmski klasik. Tada je u režiji Tima Burtona, a s Michaelom Keatonom i Winonom Ryder u glavnim ulogama, osvojio gledatelje. Glasine o remakeu kruže odavno, ali tek sada pojavili su se pravi znakovi da će se snimiti "Bubimir 2". Naime, Warner Bros zaposlio je talentirane Setha Grahamea-Smitha i Davida Katzenberga na dvije godine, a prvi projekt trebao bi im biti Bubimir.

Prema izvorima bliskima studiju, neće se snimati remake, već drugi nastavak legendarnog "Bubimira". Unatoč svemu, direktor produkcije Greg Silverman nije obožavateljima potvrdio da će se nastavak zaista snimiti.

"Upoznali smo Setha kroz njegov fantastičan rad na 'Tamnim sjenama' i odmah nam je postao prioritet da proširimo suradnju s njim. Seth nas je upoznao s Davidom, koji nas je također impresionirao. Vjerujemo u njihove talente i jako smo uzbuđeni što ih možemo primiti u obitelj". Ova dva scenarista izjavila su da im je cilj snimati velike filmove s velikim idejama, inspiriranim filmovima na kojima smo odrasli. Budući da su dečki već surađivali s Burtonom, vrlo lako bi se moglo dogoditi da nas Warner Bros ubrzo počasti novim hitom, koji je uz ovakve snage teško ne napraviti.

Pročitajte više