Snimka seksa Ante i Tanje kruži internetom

NAKON što su "vijest" o prvom seksu u Big Brother kući prenijeli gotovo svi mediji u Hrvatskoj, na internetu se konačno pojavila i sama snimka seksualnog odnosa između Tanje i Ante.

Tanjina rastrojenost zbog saznanja da je njezin dečko prekunio s njom zaokružio je donedavna "natezanja" s Antom te par svoje poljupce uskoro više nije skrivao ni pred ostalim stanarima, a nije trebalo dugo ni da stvari odu malo dalje.

Internetom kruže dvije snimke, na prvoj od njih prikazana je snimka Ante i Tanje čiji pokreti ispod popluna nedvojbeno pokazuju da je između dvoje zaista došlo do seksa. Na drugoj snimci nazvanoj "Ante bi još..ali Tanja ne da", dvoje razgovaraju o seksu, na što Tanja isprva pristaje i dozvoljava Anti da joj zavuče ruku u gaćice, no na kraju ipak odustaje od svega.

Snimke su s YouTube-a uklonjene u ponedjeljak navečer.

"Moralni" Ante nakon njihova prvog seksa nekoliko je puta stanarima prokomentirao kako "svi imaju svoje potrebe", kako se nada da će ga njegovi roditelji vani razumijeti, te kako je Tanji "veći bed" nego njemu.

Tanja je, kako vrijeme odmiče, sve ljubomornija, pogotovo na Anu, za koju je već nekoliko puta kazala kako joj se pravi prijateljicom, a da cijelo vrijeme gleda "njezinog Antu".

Samo nekoliko dana nakon seksa s Tanjom Ante se, kako prenose službene stranice Big Brothera, povjerio Yamisy kako mu se Tanja "jako sviđala", no da je cijela stvar "otišla malo predaleko" i da se nada kako će ona razumijeti zašto se udaljio od nje kada izađu van.

U Antinu i Tanjinu vezu na duge staze ne vjeruje ni Tanjina sestra Biljana, koja je u nedavnom razgovoru za Index otkrila kako je Ante "dobar dečko", no da ne misli da kako će njihova veza potrajati i kada izađu iz Kuće.

Screenshot: Big Brother

Pročitajte više