Snježana je upoznala mladića koji ju je spasio za vrijeme oluje u Zagrebu: "Heroj"

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL

OVOGA tjedna cijelu Hrvatsku obišla je priča o tome kako su slučajni prolaznik i susjed spasili Snježanu Fajfer koja se držala za prometni znak u trenutku kada je Zagrebom haralo olujno nevrijeme. Snježana je bila prisiljena držati se za prometni znak jer nije uspjela doći do svog doma prije početka oluje.

Nakon što je oluja prošla Snježana je putem Facebooka stupila u kontakt s djevojkom Ivana Metikoša, dečka koji joj je, kako kaže, spasio život. Nakon toga došlo je i do susreta te je Snježana upoznala svog spasitelja Ivana Metikoša. 

 

"Nemam riječi! Ti si napravio nešto za mene što nije nitko nikada napravio! Stvarno! Spasio si mi život", rekla je Snježana, a Ivan je odgovorio: "Ma sitnica stvarno."

Snježana ga je nazvala herojem, a on je skromno rekao: "Ne bih rekao da sam heroj. Dosta jaka riječ. Drago mi je da sam mogao pomoći, najvažnije je da je gospođa dobro." 

>> Sjećate se žene koju su tijekom oluje spasili prolaznik i susjed? Priča ima nastavak

Ivan je opisao i kako je došlo do toga da izađe iz automobila i pomogne tada nepoznatoj ženi. 

"Bili smo u prolazu i doslovno dok smo se vozili po cesti ispred nas su se srušila dva drva i stup. Nismo ih mogli nikako zaobići, ni iza nas jer je palo drugo drvo i jedina opcija je bila da se povučemo negdje bliže uz zgradu da drvo na nas ne bi palo. Tako smo vidjeli gospođu da stoji pored stupa i odmah smo joj usput pomogli", rekao je.

Pročitajte više