Sonju Kovač pitali kako si je uspjela priuštiti stan, evo što je odgovorila

Screenshot: Youtube

JEDNA od najpoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač odgovarala je fanovima na pitanja u vezi s novim stanom koji je nedavno kupila, a trenutno je u procesu preseljenja i uređivanja stana.

U svom najnovijem YouTube videu odgovorila je, između ostalog, na pitanje kako si je mogla priuštiti stan.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", glasio je njen odgovor. 

Također su je pitali kolika je razlika u kvadraturi između novog i starog stana te kakve su prednosti novog. 

"Najveća je razlika u tome što je vlastiti. Tamo sam imala oko 60 kvadrata, a ovdje je skoro sto kvadrata unutarnjeg prostora plus dvije terase, plus vrt, ima dva WC-a, što je super, ima tri sobe, tamo je bila samo jedna. Još jedna velika razlika je u tome što napokon mogu urediti stan po svojoj volji, onako kako ja želim i kako ga ja vidim, što je neprocjenjivo", odgovorila je. 

Na pitanje zašto su se ona i dečko Goran odlučili preseliti odgovorila je: "Trebali smo veći prostor jer oboje radimo od kuće. I bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu. O tome smo dugo sanjali, a sad je napokon došao taj trenutak da smo si to financijski mogli priuštiti i presretni smo."

Pročitajte više