Splitski menadžer i obožavatelj Lidije Bačić: "Massimo ne pjeva, nego zavija"

YouTube

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo poznat je po kritiziranju estrade. Nemoguće je oteti se dojmu da većina izvođača koje on hvali dolazi iz Splita i pjeva lake note, a gotovo svi koje pljuje dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i izvode urbaniju glazbu od one na koju je Bubalo ponosan.

Nakon što je iznio tvrdnju da bi Lidija Bačić bila idealna hrvatska predstavnica na Eurosongu, dok recimo Darko Rundek ne zaslužuje biti na televiziji, Bubalo je odlučio iznijeti svoj stav o Massimu Saviću i žestoko ga ispljuvao na svom Facebooku. Bubalu smeta što će Massimo koncertom otvoriti ovogodišnji Splitski festival.

Uz Massimovu fotografiju iz novina, Bubalo je napisao status u svom stilu u kojemu zamjera gradu Splitu što je financirao Massimov koncert.

"Šta on ima kao glazbenik sa tzv Festivalom...Upravo obrnuto od našeg melosa...On će još dokrajčiti ono malo šta nam je ostalo..Ako pjeva(po meni zavija) Urbano..emo mu politika koja ga je stvorila", napisao je Bubalo.

Bubalo smatra da će publika zbog Massimova koncerta u Splitu biti zakinuta za 20 pjesama na Splitskom festivalu. 

Bubalovi frendovi na Facebooku su se podijelili na one koji se potpuno slažu da je Massimo loš izbor "jer zavija i nema ništa splitsko", do nekolicine koji su mu napisali da je primitivan.

Pročitajte više