Šprajca prozvali da se sprdao s koronom, a sad propagira cjepivo, on brzo odgovorio

Foto: Instagram

ZORAN ŠPRAJC objavio je na svom Instagram profilu fotografiju plišanog Štrumpfa naslonjenog na laptop. 

"A stigao je i novi urednik.Našli ga na porti, dopratila ga nepoznata gledateljica, thanks", napisao je ispod fotke, međutim u komentarima se ubrzo povela rasprava o sasvim drugoj temi. 

"Ne gledam često TV, ali kad naiđem... Uvijek jedna te ista propaganda cjepiva... I s HRT-a i Nove... Zašto se ne napraviti reportaža kako u Engleskoj zadnjih pola godine oni oboljeli od delta soja, koji su ozdravili, preminuli ili imali lak slučaj, je 63% onih koji su primili cjepiva... I hrpa drugih slučajeva... Ali i ovo mi se ne da pisat... Ali vrlo logično, bez ikakvog analiziranja... Ako su cjepiva tako dobra, potrebna i učinkovita koji problem imate s nama koji nismo lobotomizirani I necijepljeni", napisala je jedna pratiteljica, a Šprajc joj je odgovorio. 

"Nikakav problem, niti s vama nit s ikim drugim, vaše zdravlje, vaša briga, a ja vam ga mogu samo poželjeti što više i što duže", odgovorio je voditelj. 

"Gospodin Šprajc se prvo sprdao s covid pričom, a sad je odjednom naklonjen svoj toj laži. Znakovito. Mizerno, vrlo", poručila je druga pratiteljica, a i ona je uskoro dobila odgovor. 

"Pokušajte razlikovati kritiku nekih nesuvislih i nejasnih mjera i neosporno učinkovitog cjepiva koje smanjuje broj oboljelih i umrlih. Meni je ovo drugo jako važno, žao mi je što vama nije ali vaša volja", poručio je Šprajc. 

Pročitajte više