Srpske folk dive na narodnjačkoj fešti u Osijeku

VELA, Maja Marijana, Goga Sekulić, Olja Karleuša i Viki predstavljaju najbolje od najboljeg u bogatoj ponudi i oštroj konkurenciji na turbo-folk sceni. Sve one su se pokazale i na priredbi u Oksu, na radost okupljenih, a posebno muškog dijela poruke.

Maja Marija je plijenila pažnju jednim od najvećih poprsja, za koje daje "časnu reč" da je prirodno. Promatrači su se složili da je obujam doista impozantan, dok se oko sirovinskog sastava balona jedva sapetih između crnih naramenica povela žučna rasprava. Iako je prije par godina promijenila imidž i počela izvoditi "urbani folk", vratila se onom što najbolje zna. Definitivno najnasmijanija gošća večeri, koja nijednom od brojnih obožavatelja nije uskratila zajedničko fotografiranje.

"Strava si!", rekla je ova velika i skandalima sklona zvijezda našem fotografu Draganu Predojevića kad je vidjela kako su ispali na zajedničkoj fotografiji. Strava ili "strava", komentari su na njene adute: grudi i usne napucane do krajnjih granica. Madež je valjda pravi. Održala je zajedno sa svojim "demonskim plesačicama" najimpresivniji nastup večeri. Upozorili smo je da ovaj put na graničnom prijelazu kod Tovarnika pazi da joj naša policija opet ne oduzme auto, kao prošli put kada se ispostavilo da je ukraden.

"Ne vidim na daljinu, ja sam obnevidela!"  - izjavila je ova "žena lavica", kako nam se pohvalila da je zovu, kad je ušla u vip prostorije kluba. Nije obnevidela od bljeska bliceva koji su je uskoro obasjali, jer ona je, jednom rječju, diva. Koja se pred kamerom doista i ponašala kao da je na dodjeli Oscara. Najveća jagma brojnih reporterskih ekipa bila je upravo za njenom izjavom, a ona se nakon svakog fotografiranja zahvaljivala.

Violeta Miljković - Viki: pjevačica godine iza koje su trijumfalni nastupi i prepune dvorane u Beogradu i Banja Luci, došla je u Osijek i pokupila nagradu za pjevačicu godine. Publiku je zaludila izvedbom velikog hita "Mahinalno", a požalila se da je mislila da će se onesvijestiti od vrućine.

Opširnu galeriju fotografija s Folk Oskara pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

Z.A.
Foto: Dragan Predojević

Pročitajte više