Srpski mediji: Marija Šerifović ljetuje sa svojom Hrvaticom!

SRPSKI mediji danas su se naveliko raspisali o zajedničkom ljetovanju pjevačice Marije Šerifović i bivše Miss Universe Hrvatske, Renate Lovrinčević. Kako piše srpski Alo!, čak ni kada je njihova navodna veza procurila u javnost, Marija i Renata nisu prekinule svoje intenzivno druženje te se ne skrivaju od medija, tako svima dajući do znanja da glasine ne utječu na njihovo prijateljstvo.

Glasine o njihovoj vezi u Srbiji je potaknulo njihovo druženje, a sada i zajedničko ljetovanje. Podsjetimo, pjevačica i bivša misica viđene su zajedno na splitskim Bačvicama, na prvoj večeri Enter Festivala prije nekoliko dana. Iako ih nitko tamo nije fotografirao, Alo! piše da su se djevojke potrudile da ih naši fotografi ne fotkaju pa su se slikale odvojeno, svaka sa svojim javnosti nepoznatim pratiteljem.

Također, Marija i Renata zajedno su provele i Valentinovo na koncertu Zdravka Čolića u Splitu, te je srpska pjevačica Miss Universe Hrvatske 2006. angažirala u svoja dva videospota za pjesme "Jedan vidi sve" i "Šta da zaboravim". Akterice cijele priče još uvijek nisu komentirale navode o navodnoj vezi.

Pročitajte više