Steve Martin uživo iz sudnice: Odvjetnik izgleda kao ubojica, a tužitelj zvuči kao Srbin

GLUMAC Steve Martin obavljao je svoju građansku dužnost kao porotnik na jednom suđenju i pritom se sjajno zabavljao. Tijekom suđenja je poznati komičar neprestano pisao poruke na Twitteru, a zabavljao se unatoč tome što su ga fanovi upozorili da bi zbog izvještavanja iz sudnice mogao imati problema.

"Izvješće s porotničke dužnosti: Optuženi izgleda kao ubojica. Kriv je. Čekam uvodne riječi", napisao je Martin, a potom ubrzo dodao: "Tip za kojeg sam mislio da je ubojica, zapravo je odvjetnik optuženog. Svejedno se kladim da je ubio nekog".

Na Twitteru je slavni glumac napisao i kako sudac ništa ne nosi ispod odore te kako mu se tužiteljstvo ne sviđa zbog naglaska: "Srbin? Izvući će se kao nevin". Martin je navodno i zviždao u sudnici te davao autograme ostalim članovima porote.

"Optuženi me smatra zabavnim. Sjajan tip"

"Razvalio sam obranu šalama. Sucu se to ne sviđa. Optuženi me smatra zabavnim. Sjajan tip", napisao je Martin između ostalog, a dva sata kasnije dodao je i sljedeće: "Ostali porotnici su glupi. Žele da prestanem čitati novine i pratim suđenje".

Njegova glasnogovornica stala je njegovu obranu: "Ma nije on uistinu pisao poruke dok je bio u sudnici kao porotnik. Obavljao je tu dužnost, ali se kasnije dopisivao i zbijao šale. Nema ništa lošeg u tome".

Pročitajte više