Što to Katy Perry zna o Russellu Brandu? "Čuvam to u sefu za crne dane"

Foto: Profimedia/EPA

RUSSELL BRAND, komičar optužen za silovanje četiriju žena, kratko je bio u braku s pjevačicom Katy Perry. 14-mjesečni brak prekinut je - SMS-om.

Zajedno su bili od 2010. do 2012. godine, a Perry je 2013. u velikom intervjuu za Vogue rekla da je u početku preuzimala veliku odgovornost za razvod dok nije "saznala pravu istinu". Tad je rekla i da tu "istinu" ne može otkriti, već da će je "čuvati u svom sefu za crne dane". 

Nakon što su se jučer pojavile optužbe na račun komičara, mnogi se pitaju o kojoj je "istini" Perry tad govorila. "On je jako pametan čovjek i bila sam zaljubljena kad sam se udala za njega. Recimo samo da se nisam čula s njim otkad mi je poslao poruku da se razvodi od mene, 31. prosinca 2011.", rekla je Perry. Naime, Brand ju je o razvodu obavijestio porukom na Staru godinu.

"Bilo je poput tornada"

U svom dokumentarcu Part of Me pjevačica se također osvrnula na svoj brak s Brandom. U jednoj sceni bila je uplakana prije izlaska na pozornicu, nakon svađe s tadašnjim suprugom. Poslije razvoda objavila je i emotivnu baladu Wide Awake, koja do danas ima milijardu pregleda na YouTubeu.

Znala je spominjati da ju je kontrolirao tijekom braka i da je čitav odnos bio "jako bolan". "Bilo je poput tornada, sve se događalo odjednom", rekla je jednom prilikom.

Brand je 2012. oženio svoju sadašnju suprugu i majku svoje dvoje djece Lauru Gallacher. Perry pak ima trogodišnju kćer Daisy Dove sa svojim dugogodišnjim partnerom Bloomom, za kojeg se zaručila 2019. i s kojim je ovog ljeta bila u Hrvatskoj na jahti Jeffa Bezosa.

Pročitajte više