Stoka zbog Jeleninog blebetanja u Farmi razmišlja o prekidu

PRIJE nekoliko tjedana, kad je napustio komunu u kojoj se odvikavao od kokaina, Stoka je svoju djevojku Jelenu u medijima obasipao komplimentima, no situacija se radikalno promijenila nakon što je manekenka u reality showu Farma Stipi Drvišu ispričala pojedinosti iz njihove veze. Tu je i očijukanje s Rafaelom Dropulićem, cimerom na seoskom imanju, za kojeg je Jelena rekla: "Rafo je super, jedva čekam da izađemo vani!".

Stoka se, kaže, čuo s obitelji Jelene Urukalo, i nikom nije svejedno zbog toga što je pred kamerama govorila o svom pobačaju, kojeg se obitelj trudila zadržati u tajnosti. "Jelena me jako povrijedila nekim stvarima koje je tamo rekla. Ja sam znao i za trudnoću i za pobačaj, ali to se ne govori na televiziji", rekao je Stoka Jutarnjem listu i dodao kako ga je bez razloga nazvala ljubomornim: "Zašto joj ne bih poslao pet sms-ova u jednoj večeri? To ne znači da je provjeravam, nego mi možda samo nedostaje i želim je čuti".

Zbog ponašanja njegove djevojke, koja se na Farmi najviše sprijateljila s Aleksandrom Grdić, Stoka razmišlja o prekidu veze koja je već doživjela nekoliko zastoja, a preživjela je i Stokin višemjesečni boravak u komuni. "S obzirom na ovakvo njezino ponašanje, mogu samo reći da me nije vrijedna i da nam ne mogu prognozirati neku bajnu budućnost. Neću još govoriti o prekidu, ali ćemo imati o čemu razgovarati kad napusti Farmu. Kužim ja da je ona možda pogriješila, ali postoji neki red!", zaključuje ogorčeni reper i najavljuje kako Jelenu nakon izlaska iz Farme ne očekuje proslava nego - ozbiljan razgovor.

D.K.
Foto: Index, Nova TV

Pročitajte više