Strastveni poljubac Nives Celzijus i Paris Hilton

ČINI SE da i domaće estradne zvjezdice polako počinju shvaćaju medijsku korist od vrućih lezbijskim poljubaca sa svjetskim zvijezdama. Srpski tabloid Svet tako je objavio fotografiju poljupca Nives Celzijus i američke bogatašice Paris Hilton.

Svet budnim okom prati zanimljive dogodovštine zvijezda hrvatske estrade, pa tako javlja kako se Nives na zabavama koje prate Berlinski filmski festival zabavljala sa svjetskim jet-setom tulumareći do kasno u noć.

Nives je u Berlin došla na poziv producenta Mikea Michaelsa, koji će tamo producirati njezin singl na engleskom tržištu. Naime, kako singl "Na koljena" na prostoru bivše Jugoslavije nije doživio uspjeh koji je Nives poželjela, pjevačica i Playboyeva zečica odlučila se probiti na europskom tržištu.

Kako javlja Svet, u Berlinu se u to vrijeme našla i njezina poznanica, poznata američka bogatašica i nasljednica lanca hotela "Hilton", Paris Hilton.

Nepoznati njemački paparrazo snimio je fotografiju poljupca Paris i Nives u jednom berlinskom noćnom klubu. Svet prilično iskreno dodaje kako će Nives poznanstvo sa Paris Hilton, čijiu pornografski film je već dugo vremena hit na Internetu, pomoći da "otvori kasicu prasicu nekih sponzora na koje dosad nije računala".

Pročitajte više