Stručnjaci otkrivaju kako zvuči sreća

Foto: Press

JESTE li se ikada susreli s odlukom koju niste proveli do kraja? Ukoliko jeste, mi vam dajemo novu, lakšu i jednostavniju od ijedne do sad. Ova odluka je puno korisnija i učinkovitija za vas i vaše zdravlje.

Dok mnogo ljudi danas pati od brojnih boljki, mi vam dajemo rješenje. 

Možete li zamisliti kako zvuči sreća? Ako budete dobro osluškivali, u nastavku ćete je otkriti.

Bontech je vodeća hrvatska tvrtka koja se već gotovo četvrtinu stoljeća bavi osluškivanjem sreće. Njihova glavna domena su slušni aparati, no veoma su uspješni i u rehabilitaciji osoba s govornim poteškoćama. Osim što njihovi proizvodi potječu od najboljih i svjetski priznatih proizvođača, Bontechovo osoblje je visoko kvalitetno educirano te već dugi niz godina uspješno konkurira na hrvatskom tržištu. 

Jeste li do sada već uspjeli osluhnuti dašak sreće?

Jedna od stvari koju ćete doslovno obožavati je to što potpuno besplatno možete testirati svoj sluh, a ukoliko će sreća malo teže doprijeti do vašeg uha, Bontech će vam i za to ponuditi rješenje. Osim brojnih pogodnosti koje možete ostvariti, činjenica je da je zdravlje vašeg sluha ona najbolja.

Možda ste već primijetili promjene u svom sluhu, a kako bi se potpuno uvjerili jeste li Bontechov kandidat za sreću, prijavite se na potpuno besplatno testiranje sluha putem info telefona 0800 4466. 

Testiranje sluha je jednostavan i brz proces kojim se utvrđuje normalna funkcija vašeg sluha. Naime, takva testiranja je važno provoditi najmanje jednom godišnje kako ne bi došlo do odumiranja slušnih živaca u ušima, ali i neuronskih veza u mozgu koje registriraju i obrađuju zvukove te ih pretvaraju u smislenu cjelinu, odnosno informaciju. Testiranje sluha kratak je i bezbolan proces koji se provodi s posebnim slušalicama koje se postavljaju na vaše uši, a u slučaju bilo kakvih dilema, stručni otoakustičari odgovorit će na vaša pitanja i dvojbe. U slučaju da zaista budete kandidat za korištenje slušnog aparata, Bontechov tim će vas savjetovati i pomoći vam da pronađete najbolju soluciju za zdravlje vašeg sluha.

Afirmirajte svoju novu odluku sada i zakoračite prema radosti slušanja!


 

Pročitajte više