Supetarski vatrogasci gledali meč Stipe Miočića pa od srca slavili nakon pobjede

Foto: Facebook

VATROGASCI DVD-a Supetar u ranim jutarnjim satima u nedjelju pratili su nevjerojatnu borbu Stipe Miočića koji je nokautiravši Daniela Cormiera, vratio UFC-ov teškaški pojas.

Snimka vatrogasaca koji su bez daha pratili svaki Stipin potez i slavili nakon njegove pobjede objavljena je na službenom Facebook profilu DVD-a.

"Zna se tko je bio s tobom u oktogonu cijelo vrijeme, tvoji vatrogasci! Stipe Miočić legenda i kralj kaveza, šampion za sva vremena!" stoji uz snimku vatrogasaca.

Podsjećamo, američki Hrvat nije prestao biti vatrogasac u svom Clevelandu ni nakon što je postao UFC prvak. "Vatrogasac sam 10 godina, vrijeme je prošlo u trenu. Volim taj posao, dečki iz postaje su super. Kao braća smo. Ne radim to zbog novca, UFC je moj poslodavac, ali biti vatrogasac je moja ljubav i strast. Ako nikad niste ušli u požar ili spasili nečiji život, onda to nikako ne možete razumjeti. Volim biti vatrogasac i pomagati ljudima. Radio sam naporno kako bih postao vatrogasac da bih odustao od toga", rekao je jednom Miočić.

Pročitajte više