Suradnica Hello!-a proglasila Douglasa i Zeta-Jones "djetinjastima"

MICHAEL DOUGLAS i Catherine ZetaJones bili su "gotovo djetinjasti" ako su mislili da u newyorškom hotelu Plaza mogu imati potpuno privatno vjemčanje, izjavila je u srijedu pred sudom u Londonu vanjska suradnica časopisa Hello! markiza De Varela.

Ona je to rekla na suđenju u povodu tužbe glumačkog bračnog para koji zahtijeva odštetu od 500 tisuća funti (oko 6 milijuna kuna) od glazbenog časopisa Hello! zbog toga što je objavio neautorizirane fotografije s njihova vjenčanja 2000. godine.

Hello! ih je objavio tri dana prije izlaska konkurentskog OK!-a u kojem su bile službene fotografije, za čiju ekskluzivu je taj časopis s glumačkim parom sklopio ugovor vrijedan milijun funti.

´Da sam ja htjela privatno vjenčanje, onda ga ne bih bila održala u hotelu Plaza´, rekla je sudu De Varela koja surađuje u rubrikama o poznatima, kraljevskoj obitelji i aristokraciji u Hello!-u.

´Mislim da je bilo gotovo djetinjasto od njih vjerovati da u Plazi mogu dobiti 100 posto ekskluzivne fotografije´, dodala je ona.

Zeta-Jones (33) i njezin 25 godina stariji suprug tužbu su argumentirali povredom njihove prvatnosti, gubitkom prihoda, stresom i posljedicama štetnim po karijeru.

Obrana tvrdi kako se par odrekao svakog prava na privatnost kad je tražio publicitet putem OK!-a, omogućivši tom časopisu da ponudi fotografije uredništvima 20 časopisa diljem svijeta.

Osim Douglasa i Zete-Jones, Hello! je suočen i s tužbom OK!-a koji traži odštetu od 1,75 milijuna funti zbog poslovnih gubitaka i prava na ponudu fotografija. Suđenje bi trebalo završiti idućeg tjedna.

Pročitajte više