Svađa zbog Melanije Trump: Miley Cyrus napala Dolce&Gabbanu, oni joj nisu ostali dužni

Foto: Instagram/YouTube/Guliver Image/Rex

PJEVAČICA Miley Cyrus na Instagramu se obrušila na modnu kuću Dolce&Gabbana jer odijevaju američku prvu damu, Melaniju Trump.

Miley je objavila fotografiju svog brata Braisona, manekena, s revije poznatog talijanskog modnog dvojca i napisala: "Čestitam bratu na prvoj reviji. Nikad nije bio njegov san da postane model jer je on jedan od najnadarenijih glazbenika koje sam ikad čula, ali obitelji Cyrus je svojstveno da probamo sve jednom i da prihvatimo mogućnosti koje nas tjeraju izvan zone komfora. Vjerujemo da svaki dan treba isprobati nešto novo. Čestitam ti i jako sam ponosna na tebe, sve od Nashvillea do Italije. P.S. Dolce&Gabbana, ne slažem se s vašom politikom, ali podržavam što slavite mlade umjetnike i dajete im mogućnost da se pokažu."

Na njezinu primjedbu reagirao je i Stefano Gabbana objavivši istu fotografiju. "Mi smo Talijani i politika nas ne zanima, a pogotovo ne američka. Mi izrađujemo odjeću, a ako se ti misliš baviti politikom objavljujući postove, u teškom si neznanju. Ne trebamo tvoje mišljenje ni komentare i sljedeći put nas samo ignoriraj, molim te", poručio joj je Gabbana bez dlake na jeziku. 

Miley Cyrus je tijekom američke predsjedničke kampanje, poput mnogih zvijezda, podržavala Hillary Clinton, a kada su talijanski dizajneri objavili da neće bojkotirati Melaniju Trump kao neke druge modne kuće, naišli su na negativne komentare pa sada mnogi bojkotiraju njih. Modni duo je i to odlučio iskoristiti u svoju korist pa su izbacili majice s natpisom - bojkot.

Pročitajte više