Svetište iz Podravine upozorava na Zdravoljupce: "Rajčica Rajka je vampir"

Screenshot: Youtube

SVETIŠTE Predragocjene Krvi Kristove iz Ludbrega na svom je Facebook profilu odlučilo upozoriti roditelje iz Podravine, a i šire, na "opasnost" koja se krije iza Zdravoljubaca. Ako ste mislili da je riječ o nekoj realnoj opasnosti, uozbiljite se. Ipak je to crkva.

"I naš Grad zavladala je Zdravoljupcomanija. Pa prije nego krenemo kupovati ‘slatke, male paradajziće’ našoj djeci, možda bi se bilo korisno i dobro informirati što se to prezentira našoj djeci, i sa čime se to ona igraju", započinje status o opasnim "paradajzićima".

Razlog zbog kojeg upozoravaju na Rajčicu Rajku jest članak s portala bitno.net čija je autorica "skoro pala s bicikla" kad je shvatila da Rajka izgleda poput vampira.

"Okrenula sam se biciklom da ju bolje pogledam i – skoro pala s bicikla. Rajčica Rajka stvarno je vampir!!! Vampir brani od vršnjačkoga nasilja?!? Vampir, koji je simbol nasilja?!? Vampir, koji ubija svojim nasiljem?!? Što je to???", piše autorica.

"Lijepa ideja promoviranja povrća kao zdrave i dobre hrane odjednom postaje afirmacija vampira-ubojice", zaključuje autorica podugačkog teksta o Zdravoljupci krvopiji.

Pročitajte više