Svi ih čekaju, a uskoro stižu i u Zagreb

Foto: Press

DOŠLO je vrijeme da se hrvatski kupci napokon dokopaju jedne od najtraženijih tenisica na svijetu.

Naime, Air Jordan 3 True Blue u petak 25. studenog pojavit će se na policama zagrebačkog Nossa u koji stiže reizdanje modela za kojim su se ljubitelji tenisica otimali još otkad se prvi puta pojavila.

Kako to i obično biva, posjetitelji i kupci i ovog puta mogu očekivati još jedan odlični release party za koji će se pobrinuti DJ Bizzo. Očekuju ih cuga i izvrsna glazba, a ako strahujete od zime... Nema zime. Ekipa iz Nossa pobrinula se da vas zagrije kuhanim vinom.

No, sve navedeno tek je dio onog što su vam spremili.

Osim što ćete se dočepati svog primjerka True Blue trojki, ne zaboravite da je 25. studenog i "Black Friday" što znači hrpu popusta, a sve će potrajati do subote navečer nakon čega slijedi i after release party u Swankyju gdje će se pojaviti i svi NOSS ambasadori, a posluživat će se i shooteri (prigodno nazvani True Blue) po promotivnoj cijeni. Kupnja shootera osigurava vam stiker s 20% popusta u NOSS-u. S druge strane, svi kupci trojki True Blue dobivaju i stiker za besplatan shooter u subotu.

Ukratko, ludilo!

Što se samih tenisica tiče, priču u trojkama već ste imali prilike pročitati, ali True Blue je posebna priča. Posljednji puta kada su je kupci diljem svijeta imali prilike nabaviti bilo je prije točno pet godina.

Nike je posljednjih godina ponudu Jordanica obogatio mnogim jedinicama, četvorkama i jedanaesticama, ali trojka koja je oduvijek bila jedna od najpopularnijih (i najmanje dostupnih) nije doživjela previše reizdanja.

Zanimljivo je spomenuti da je ovo ujedno i jedan od originalnih dezena koji su se pojavili davne 1988. zbog čega je potražnja za njima oduvijek bila visoka. Njihova je specifičnost upravo plavo-siva kombinacija. Naime, dok su se dizajneri na "dvojkama" još uvijek držali boja Chicago Bullsa, to nije bio slučaj s "trojkama" koje su probile klasične okvire.

Pojavile su se u vrijeme kad profesionalni košarkaši nisu bili dobrodošli na olimpijskim terenima, a pretpostavljalo se da je Jordanova olimpijska karijera gotova nakon osvajanja zlatne medalje 1984.

Nažalost, ova kombinacija boja bila bi savršena za Seul.

Pročitajte više