"Svjetsko čudo" u emisiji "Nikad nije kasno"

Foto: Press

U POSLJEDNJOJ emisiji prvog kruga natjecanja u "Nikad nije kasno" još će četvero kandidata proći dalje.

Večeras u 20 sati prvi će se publici predstaviti Darko Cerniar, a kako mu je Tonči Huljić poručio, "on je tvorac svjetskog čuda, a da toga nije ni svjestan". Naime, tek u šestoj emisiji prvi put je otpjevana jedna klapska pjesma.

U večerašnjoj emisiji pjevat će dvije Mire. Mira Hudin predstavit će svoje Međimurje, dok će Mira Pišćetek, najstarija kandidatkinja u emisiji, svojim primjerom pokazati da je naziv emisije njezin životni moto.

Sanja Gotal je zaradila od Tončija nadimak Akinica i to zato što je svojom izvedbom neodoljivo podsjetila na Akija Rahimovskog!

52-godišnji Dragan Potpora otac je troje maloljetne djece, a njegova supruga je od njega mlađa 21 godinu i kaže, spetljali su se na njezinu inicijativu. Vladimir Matica večeras će pjevati posljednji, a ujedno će i atmosferu zagrijati do usijanja svojim rokerskim štihom.

Težak izbor bit će pred žirijem Tončijem Huljićem, Ivanom Zakom i Anđom Marić koji vas večeras u 20 sati čekaju uz voditelje Sanju Doležal i Jolu u emisiji "Nikad nije kasno".

Pročitajte više